Notificare protecția datelor online

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

SCOP PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC SOCOMAT TRADE SRL

021/425.26.36

http://www.socomat.ro ; http://www.sokotools.ro ;

CIF 6477131

J40/21111/1994

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.socomat.ro ; http://www.sokotools.ro  apartine si este administrat de catre SC SOCOMAT TRADE SRL,, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

 • telefonic: ☎ 021/425.26.36
 • e-mail: ✉ magazin@socomat.ro
 • la adresa: ÷ Str. Veseliei nr 3-5 sect 5, Bucuresti

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, SC SOCOMAT TRADE SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC SOCOMAT TRADE SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

SC SOCOMAT TRADE SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC SOCOMAT TRADE SRL .

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC SOCOMAT TRADE SRL

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC SOCOMAT TRADE SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC SOCOMAT TRADE SRL la adresa de email ✉ magazin@socomat.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Veseliei nr. 3-5, sect 5, Bucuresti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa de email ✉ magazin@socomat.ro sau prin posta clasica la adresa ÷ Str. Veseliei nr. 3-5, sect 5, Bucuresti.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Administrator

Zaharia Teodor

reprezentant legal al

SOCOMAT TRADE SRL

Shopping Cart
0
Scroll to Top