Cum cumpăr

Achizitionarea  produselor din magazinul nostru se poate face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre  www.sokotools.ro , veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii “Comanda confirmata”

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0743184667  un agent de vanzari  va va prelua comanda.

Comanda prin email

In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul “Trimite un mesaj”.

Seleclati departamentul: “Vanzari”

Completati adresa dumnevoastra de e-mail

Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele despre care doriti sa aflati detalii tehnice.

Shopping Cart
0
Scroll to Top